• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Amsterdam, Zaandam en omliggende plaatsen

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Aanhangerrijbewijs halen

 • Wanneer je in 1 keer slagen wil dan moet je absoluut rijles komen volgen bij Verkeersschool JORO. Want onze vaste instructeur
  Luc is een leuke en gezellige kerel die al geruime tijd werkzaam is in de rijschool wereld. Altijd netjes op tijd en vrolijk opgewekt
  zal hij ervoor zorgen dat niets aan het toeval ontbreekt om een goede en zelfstandige chauffeur te worden. Met een
  slagingspercentage van 100% kunnen wij niet meer dan trots zijn op onze opleiding.

  Voor dit rijbewijs geldt alleen een praktijkexamen en deze word afgenomen door een medewerker van het CBR.

  Voordat je met deze opleiding wilt beginnen doen we altijd een intest. Tijdens deze 2 uur durende rit beoordelen we in hoeverre je de volgende onderdelen beheerst: Kijktechniek, bochtentechniek, rijden in smalle straten en hoe je rekening houdt met de totale lengte en breedte van deze combinatie. We kijken ook naar je bijzondere verrichten, een erg belangrijk onderdeel van je praktijkexamen.

  Na afloop van deze intest plannen we direct je praktijklessen en praktijkexamen in zodat je duidelijk weet wat de kosten zullen zijn voor dit rijbewijs.

  HET EXAMEN
  Voor aanvang van je examen stelt de examinator je een aantal controle vragen over kentekenbewijs van het voertuig en de aanhanger. En stelt hij/zij een aantal vragen over de technische staat van het voertuig en aanhanger alsmede over het op een juiste manier vervoeren van de lading. Deze onderdelen worden tijdens de rijlessen behandeld.