Eerste elektrische lesauto van Purmerend

Wil jij elektrisch autorijlessen in Purmerend? Bij Verkeersschool JORO kun je als enige rijschool in Purmerend ook elektrisch rijden tijdens je autorijles.
Elektrische auto Verkeersschool JORO
Innovatie

Waarom elektrisch lessen?

Elektrisch rijden wordt steeds betaalbaarder. Toch is elektrisch rijden wel even anders dan rijden in een schakelauto. Je moet dan ook rekening houden met een paar belangrijke verschillen. Lees bijvoorbeeld ook dit stuk van de ANWB.

Een korte toelichting

Er zijn best wat verschillen tussen elektrisch rijden en rijden in een benzine of diesel auto. Waar moet je rekening mee houden bij jouw keuze voor elektrisch lessen?

"Automaat" aantekening

Een elektrische auto is altijd een automaat. Dit betekent dat je niet leert schakelen. Je mag met jouw behaalde rijbewijs dan ook niet in een schakelauto rijden.

Extra alertheid in het verkeer

Een elektrische auto is erg stil. Je moet dus extra goed opletten of fietsers en voetgangers jou aan zien komen. Dit bevordert jouw verkeersinzicht!

Sturen zonder schakelen

Door de rust van elektrisch rijden is het veel prettiger wennen aan het verkeer. Immers, je hoeft niet direct de truc van schakelen óók nog eens te leren.

Een collage van de elektrische auto

Wil je graag weten waar je in gaat rijden? Neem hieronder een kijkje voor een sneak peak van jouw toekomstige lesauto!

Contact opnemen

Doordat je minder bezig bent met de technische beheersing van de auto kun je misschien wel sneller afrijden. Dit scheelt jou geld.

De auto helpt jou met rijden. Zo kun je door goed te anticiperen remmen vaak voorkomen. 

Meld je nu aan voor meer informatie.