Overstappen

Wisselen van rijschool

Als je niet tevreden bent over je huidige rijschool, aarzel dan niet en stap over naar Verkeersschool JORO. Vraag daarom GRATIS een kennismaking les aan zodat jij ook zeker bent dat wij wel inderdaad de rijschool zijn die jou verder mogen opleiden tot een goede chauffeur. Verkeersschool JORO is tenslotte een van de beste rijscholen in Purmerend en omstreken.

Tijdens deze les maak je kennis met je vaste rijinstructeur, kijken we naar je huidige niveau en beoordelen we hoeveel praktijklessen je ongeveer nodig hebt om het praktijkexamen succesvol af te ronden. Wij zullen er dan ervoor zorgen dat ook jij straks veilig en zelfstandig de weg op kan.

Opfrissen

Terug van weggeweest

Wanneer je een tijdje niet meer hebt gereden is het vaak lastig om zelf weer achter het stuur te kruipen. Daarom heeft Verkeersschool JORO een programma samengesteld waarin diverse onderdelen aan de orde komen.

Er zal aandacht besteed worden aan de bediening van de auto, het rijden binnen de bebouwde kom met kruispunten en rotondes, het rijden buiten de bebouwde kom met invoegstroken en uitrijstroken en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Als je bij ons de opfriscursus gevolgd hebt dan ben jij weer in staat om met vertrouwen de weg op te gaan.

GRATIS overstaples?

Bel voor een afspraak

Blurred driving license
Al overtuigd?

Schrijf je nu in!