• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Amsterdam, Zaandam en omliggende plaatsen

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Rijles in Amsterdam, Purmerend Zaanstad en omstreken

 • Je autorijbewijs halen, dat moet je doen bij Verkeersschool JORO, wij zijn namelijk al ruim 44 jaar het vertrouwde adres voor het behalen van je autorijbewijs. Naast persoonlijke begeleiding en ervaren instructeurs(trices) werken wij met een uniek opleidingssysteem wat tezamen resulteert in een hoog slagingspercentage. Tijdens de rijlessen werken we met een duidelijk stappenplan zodat alle verkeersonderdelen aan de orde komen en niets aan het toeval ontbreekt tijdens je praktijkexamen bij het CBR.

  Tijdens de praktijklessen werken we ook aan je vertrouwen, want niets is zo vervellend om met faalangst aan je examen te beginnen, mede daarom plannen we altijd op ¾ van je rijopleiding een toets. Deze tussentijdse toets word afgenomen door een CBR medewerker en ook door het meerijden van je eigen rij-instructeur tijdens deze toets beoordelen we samen met je examinator of je inderdaad klaar bent om straks je praktijkexamen te halen. Het bijhouden van jou vorderingen en het geven van huiswerk opdrachten zien wij als een kwaliteit van onze rijschool. Wanneer je bent GESLAAGD voor je rijbewijs, zal ook straks jij veilig en zelfstandig de weg op kunnen.

  Om er zeker van te zijn dat wij de rijschool zijn die bij je past, zou je een proefles kunnen doen. We laten je dan op een prettige manier kennis maken op welke wijze we jou straks rijles gaan geven, ook wordt er uitgelegd hoe we precies werken en ervaar je welke handige lesauto’s wij gebruiken tijdens de rijlessen.

  Verkeersschool JORO biedt je de mogelijkheid om een totaal pakket te kiezen. Voor het samen stellen van jouw pakket, doen we altijd een intest om te zien welk pakket je precies nodig hebt. De meer/minder lessen worden verrekend conform het dan geldende lestarief.

  Op dit moment hebben wij voor jou, in samenwerking met een mental coach, de stressmanagement training "Rij Stressvrij" ontwikkeld.  Deze training bereid je optimaal voor om stressvrij aan je examen te beginnen.

  Het slagingspercentage van Verkeersschool JORO is terug te vinden op de website van het CBR. Op deze site vind je het totaaloverzicht van alle rijscholen in heel Nederland. Dus ook de rijschool bij jou in de buurt.

  Waarom rijden bij JORO

  • Uniek opleidingssysteem en het zorgvuldig bijhouden van rijprestaties.
  • Vakbekwame en beboegde WRM instructeurs(trices).
  • Hoog slagingspercentage
  • 2de tussentijdse toets GRATIS

  Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak bel dan direct naar ons hoofdkantoor op het volgende telefoonnummer 0299-633893 of 020-6640540

  Je kunt je ook online inschrijven. Zodra we je inschrijving hebben ontvangen neemt een van onze medewerkers contact met je op voor het inplannen van een afspraak.