Spoedcursus-motorrijles-purmerend
Theorie-examen

Brommertheorie bij JORO

Vanaf 15,5 jaar mag je het theorie-examen komen doen bij het CBR. Het slagen voor dit examen is helaas niet voor iedereen even gemakkelijk, daarom gaan wij met elke leerling stap voor stap te werk.

Als je gekozen hebt voor het JORO theoriepakket, dan krijg je een uitgebreid hoeveelheid lesstof en zijn er diverse mogelijkheden.

Theorie

Leermiddelen

De theorie leermiddelen worden in een set afgenomen:

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

Blurred driving license
Werkwijze

Persoonlijke ondersteuning

Wanneer je vragen hebt tijdens je zelfstudie over een bepaald onderdeel wat je niet begrijpt of over een theorie vraag die je niet snapt, dan kun je dit voorleggen aan een van onze rijinstructeurs. Want tijdens je eigen voorbereiding bieden wij je namelijk persoonlijke theorie ondersteuning aan.

Dit betekent dat je je kunt laten overhoren over de geleerde lesstof of voor het nakijken van de samenvattingen die je thuis gemaakt hebt. Maak voor deze ondersteuning wel een afspraak met een van onze theoriespecialisten op de rijschool. 

Pas als onze deskundige vindt dat je voldoende kennis hebt, plannen we voor jou een 1-dags theoriecursus in en maken we gelijk een afspraak voor het theorie examen bij het CBR.

Snel én simpel

1-Dagscursus

Op deze dag beginnen wij om 07:00 uur met de cursus en zal in de middag worden afgerond. Zorg ervoor dat je tijdig op onze locatie bent want op laatkomers kunnen wij helaas niet wachten. 

Doorlopend tijdens de cursus worden er honderdtal vragen gesteld over elk onderwerp zoals deze op het theorie examen gesteld worden. Alle onderdelen worden dan door onze docenten behandeld zodat er niets aan het toeval zal ontbreken. Na afloop van deze cursus zullen jullie aansluitend het theorie examen doen bij het CBR.
Onderweg naar het CBR voor het examen gaan wij als begeleiders mee en kun je nog alle vragen stellen die je wilt.

Wij zorgen voor vervoer van onze cursus locatie naar het CBR examencentrum. Onze cursus locaties zijn in: Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Wanneer je je daar voor inschrijft ontvang je van ons
de juiste adres gegevens. Op deze cursus locatie is het meebrengen van eigen lunch toegestaan.

Specificaties

Theorie in de praktijk

Tijdsduur:
Een theorie examen duurt standaard 25 minuten. 

Uitbreidingsmogelijkheden:
Om iedereen een prettige manier zijn/haar examen te kunnen doen kun je kiezen uit de volgende opties:
-Een theorie examen met: 15 minuten extra tijd.
-Een individueel examen: Tijdsduur 65 minuten.*
-Een weekend of avondreservering.

*De vragen worden door de examinator voorgelezen.