• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Waterland en omgeving

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Rijschool in Amsterdam

 • Rijbewijs halen in Amsterdam - auto, motor, aanhangwagen en brommer

  Een rijopleiding in Amsterdam volgen met de mooie grachten en gezellige pleinen is altijd erg leuk en een ervaring op zich. Als je ooit in Amsterdam bent geweest heb je ongetwijfeld ervaren hoe heftig het verkeer in stad kan zijn met de ontelbare fietsers die geen weet van verkeersregels lijken te hebben maar ook de trambanen met afslaande trams met voorrang en taxi's op de trambaan die geen voorrang hebben. Rijlessen in Amsterdam volgen is dan ook een ervaring op zich met specifieke kennis van de Amsterdamse verkeersdrukte. Wij weten dat als geen ander met onze jarenlange ervaring in het opleiden van cursisten voor autorijbewijs en motorrijbewijs

  Verkeersschool JORO is al jaren gevestigd in de Amsterdamse Pijp. Wanneer wij hier rondrijden met onze opvallende rode lesauto’s worden we vaak herkend en begroeten zij ons. Deze oud cursisten dragen ons een warm hart toe en komen soms terug met leuke anekdotes. Zij zijn namelijk degene geweest die de eerste stappen maakte naar onze rijschool en weten dan ook dat je bij Rijschool JORO in Amsterdam niet zomaar als een nummer behandeld wordt.

  Welke rijschool in Amsterdamkies je?

  Met een enorme wildgroei aan rijscholen in Amsterdam is het voor de consument vaak moeilijk kiezen welke rijschool bij je past en/of het wel klikt met jouw rijinstructeur, daarom is het belangrijk om je goed voor te bereiden bij het kiezen van de juiste rijschool om later teleurstellingen te voorkomen. Om straks een goede chauffeur te zijn is het belangrijk om te weten met welke aanpak je zult worden opgeleid, zodat ook jij straks veilig en zelfstandig de weg op kan in en buiten Amsterdam. Als je voor ons kiest, ga je voor zekerheid, vertrouwen, een persoonlijke aanpak en een rijopleiding in Amsterdam met een hoog slagingspercentage.

  Persoonlijke aandacht

  Niet alleen is elke opleiding anders, ook geen twee cursisten zijn hetzelfde. Daarom krijgt elke cursist bij ons bij onze rijschool in Amsterdam persoonlijke aandacht met een uitermate persoonlijke benadering door onze zeer ervaren instructeurs.

  Rijles bij een rijschool in Amsterdam waar jij je prettig voelt en vertrouwd de weg op gaat met een uiterste kundige en ervaren instructeur is natuurlijk een van de belangrijkste punten bij het kiezen van de juiste rijschool. Ook de complete voorbereiding op een praktijkexamen en het op je gemak voelen tijdens dit examen is voor ons erg belangrijk.

  Proeflessen en stresstraining

  Wil je een proefles om te zien of wij de rijschool in Amsterdam zijn die bij jou past kan dat. Wij kunnen je voor € 19,- een proefles aanbieden. Je kunt dan zelf ervaren hoe we straks rijles gaan geven, hoe we werken en alvast ook ervaren welke handige lesauto’s wij gebruiken tijdens de rijlessen in Amsterdam.

  Verkeersschool JORO Amsterdam biedt je de mogelijkheid om een totaal pakket te kiezen. Voor het samen stellen van jouw pakket, doen we altijd een intest om te zien welk pakket je precies nodig hebt. De meer/minder lessen worden verrekend conform het dan geldende lestarief.
  Op dit moment hebben wij voor jou, in samenwerking met een mental coach, de stressmanagement training "Rij Stressvrij" ontwikkeld. Deze training bereid je optimaal voor om stressvrij aan je examen te beginnen.

  Uitzonderlijk hoog slagingspercentage

  Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en uiterst kundige instructeurs behalen onze rijopleidingen in Amsterdam een zeer hoog slagingspercentage bij het CBR. Het percentage is terug te vinden op de volgende website: https://www.rijschoolgegevens.nl/index.asp

  Woont u in Amsterdam en zoekt u een rijschool, zoek dan niet verder en meldt u aan voor een proefles of vul het aanmeldformulier in voor: autorijles in Amsterdam, motorrijles in Amsterdam, brommerrijles in Amsterdam of aanhangwagenrijles in Amsterdam.