• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Waterland en omgeving

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Rijschool Edam-Volendam

 • Rijschool in Edam-Volendam

  Ben je toe aan het halen van je rijbewijs en woonachtig in Edam-Volendam begin je natuurlijk met het uitzoeken van een geschikte rijschool. Genoeg keuze, maar niet iedere rijschool biedt de topkwaliteit die je verwacht.

  Verkeersschool JORO houdt zich al sinds 1973 bezig met het geven van rijlessen en theorielessen in Edam en Volendam en omstreken. Wij verzorgen opleidingen voor het brommerrijbewijs, autorijbewijs, motorrijbewijs en aanhangwagenrijbewijs.

  Onze rijschool beschikt voor Edam en Volendam over een jong team met uiterst gemotiveerde en natuurlijk gediplomeerde rijinstructeurs en instructrices die dagelijks met heel veel plezier,  deskundigheid en overtuiging bezig zijn met het  geven van een deugdelijke opleiding voor zowel theorie als praktijk.

  Rijlessen die aansluiten

  Omdat elke cursist anders is en op een andere manier begeleid moet worden zijn onze opleidingen maatwerk en krijgt iedere cursist de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft om zo snel en goed mogelijk te worden opgeleid tot een examen waardige kandidaat. Wij halen alles uit de kast om ook jou in 1 keer te laten slagen.

  Uitzonderlijk hoog slagingspercentage

  Elke cursist wil natuurlijk het liefst in 1 keer slagen en met zo min mogelijk rijlessen want het kost allemaal al genoeg.  Door onze voortdurende inspanningen om een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te halen halen wij een uitermate hoog slagingspercentage bij het CBR. Dit slagingspercentage is terug te vinden op de volgende website: https://www.rijschoolgegevens.nl/index.asp

  Rijlessen in de gemeente Edam-Volendam met de haven van Volendam en de oude binnenstad van Edam en niet te vergeten de hectische drukte in het verkeer tijdens lunchtijd is altijd erg leuk, soms een uitdaging maar altijd een leuke ervaring op zich. Verkeersschool JORO geeft  al decennia rijlessen in Edam-Volendam en daar buiten. Wanneer wij hier in in Edam of Volendam met onze opvallende rode lesauto's  rondrijden worden we vaak herkend en begroet door ex-cursisten.

  Persoonlijke aandacht voor elke cursist

  Je kunt bij ons een proefles boeken om te zien of Verkeersschool Joro de rijschool in Edam-Volendam is die bij jou past. Wij kunnen je voor € 19,- een proefles aanbieden. Je kunt dan zelf ervaren hoe we straks rijles gaan geven, hoe we werken en alvast ook ervaren welke handige lesauto’s wij gebruiken tijdens de rijlessen in Zaandam

  Wij bieden ook de mogelijkheid om een totaalpakket te kiezen. Voordat we een pakket samenstellen doen we altijd een zogenaamde 'intest'. Met deze test stellen we vast welk pakket het beste is voor jou. De meer/minder lessen worden verrekend conform het dan geldende lestarief.

  Onze training 'Rij Stressvrij'

  Op dit moment hebben wij voor jou, in samenwerking met een mental coach, de stressmanagement training "Rij Stressvrij" ontwikkeld. Deze training bereid je optimaal voor om stressvrij aan je examen te beginnen.

  Woont u in Edam-Volendam en zoekt u een rijschool zoek dan niet verder en meldt u aan voor een proefles of vul het aanmeldformulier in voor het autorijles in Edam-Volendam, motorrijles in Edam-Volendam, brommerrijles in Edam-Volendam of het aanhangwagenrijles in Edam-Volendam

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren