• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Waterland en omgeving

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Rijschool Monnickendam

 • Rijlessen in Monnickendam

  Woon je in Monnickendam en wil je beginnen met rijlessen maar weet je nog niet met welke rijschool je in zee wil gaan, hoef je niet verder te zoeken?  Verkeersschool JORO is als sinds 1973 gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor auto, motor, brommer en aanhangwagen in Monnickendam voor zowel de theorie als voor een praktijkopleiding. Wij beschikken voor Monnickendam en omgeving over een jong team met uiterst gemotiveerde en natuurlijk gediplomeerde rijinstructeurs en instructrices die dagelijks met heel veel plezier,  deskundigheid en overtuiging bezig zijn met het  geven van een deugdelijke opleiding voor zowel theorie als praktijk.

  Rijlessen nemen in Monnickendam met de dijk naar Marken, de Haven, de Havenstraat en met de pittoreske huizen is altijd erg leuk en een ervaring op zich. Verkeersschool JORO geeft  al jaren rijlessen in Monnickendam. Wanneer wij hier in in Monnickendam rondrijden met onze opvallende rode lesauto’s worden we vaak herkend en begroet.

  Rijlessen op maat!

  Onze opleidingen zijn maatwerk omdat wij als geen ander weten dat niet 1 cursist hetzelfde is. Daarom krijgt iedere cursist de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft om uiteindelijk zo snel en goed mogelijk op het praktijkexamen te zijn voorbereid.

  Proefless voor euro 19,-

  Wil je een proefles om te zien of wij de rijschool zijn die bij jou past kan dat. Wij kunnen je voor € 19,- een proefles aanbieden. Je kunt dan zelf ervaren hoe we straks rijles gaan geven, hoe we werken en alvast ook ervaren welke handige lesauto’s wij gebruiken tijdens de rijlessen.

  Wij bieden de mogelijkheid om voor een totaalpakket te kiezen. Voor het samen stellen van jouw pakket, doen we altijd een intest om te zien welk pakket je precies nodig hebt. De meer/minder lessen worden verrekend conform het dan geldende les tarief.

  Onze training 'Rij Stressvrij'

  Op dit moment hebben wij voor jou, in samenwerking met een mental coach, de stressmanagement training "Rij Stressvrij" ontwikkeld. Deze training bereid je optimaal voor om stressvrij aan je examen te beginnen.
  Wij behalen een uitzonderlijk hoog slagingspercentage

  Wij behalen een uitzonderlijke hoog slagingspercentage

  Een rijbewijs halen is een kostbare zaak en we willen natuurlijk het liefst ook daarom oo het liefst met zo weinig mogelijk rijlessen in 1 keer slagen.  Dat onze voortdurende inspanningen en aanpak van persoonlijke aandacht vruchten afwerpen mag blijken uit het uitzonderlijke hoge slagingspercentage dat wij bij het CBR behalen. Het percentage is terug te vinden op de volgende website: https://www.rijschoolgegevens.nl/index.asp

  Woont u in Monnickendam en zoekt u een rijschool zoek dan niet verder en meldt u aan voor een proefles of vul het aanmeldformulier in voor het autorijles in Monnickendam, motorrijles in Monnickendam, brommerrijles in Monnickendam of aanhangwagenrijles in Monnickendam.