• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Waterland en omgeving

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Rijschool Purmerend

 • DE rijschool in Purmerend

  Met ons hoofdkantoor in Purmerend vanuit een prima zichtlokatie, zijn er steeds meer cursisten die ons makkelijk kunnen vinden. Het zit namelijk precies tegen over het busstation (Tramplein).

  Van hieruit geven wij praktijkopleidingen voor zowel de bromfiets, auto als de motorfiets. Met als doel om de cursist veilig en zelfstandig door het verkeer te laten rijden.

  Purmerend is een kleine gemeente met een aantal lastige verkeerssituaties die stuk voor stuk behandeld moeten worden tijdens de rijopleiding. Er zal geen examen onderdeel worden overgeslagen want wij werken met een opleidingssysteem die voor iedereen te begrijpen is. De lesplanen die we gebruiken zullen in de juiste volgorde behandeld worden en bijgehouden worden op een persoonlijke instructiekaart.

  Op deze instruktiekaart kun jezelf ook zien welke onderdelen behandeld zijn en waar nog aan gewerkt moet worden.

  Verkeerschool JORO is samen met het CBR bezig om te kijken of er in de toekomst praktijkexamens kunnen worden vanuit de gemeente Purmerend.

  Rijlessen met persoonlijke aandacht

  Onze opleidingen zijn voor een deel maatwerk omdat wij met onze jarenlange ervaring weten dat niet 1 cursist hetzelfde is. Daarom krijgt iedere cursist de aandacht die hij of zijn verdient en nodig heeft. Hierdoor zorgen wij er voor dat u zo goed mogelijk wordt opgeleid tot een examen waardige kandidaat.

  Uitzonderlijk hoog slagingspercentage

  Natuurlijk wil iedere cursist het liefst in 1 keer slagen als hij of zij op gaat voor het theorie- en praktijk examen. Onze voortdurende inspanningen om een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te halen heeft zich bewezen doordat wij uitermate hoog slagingspercentage bij het CBR hebben. Dit percentage kunt u terug vinden op: https://www.rijschoolgegevens.nl/index.asp

  Rijlessen nemen in Purmerend met de Purmer, de A7, de buitenwijken en natuurlijk het stadje is altijd erg leuk en een ervaring op zich. De rode auto's van Verkeersschool JORO zijn al vele tientallen jaren een vertrouwd gezicht in en rondom Purmerend.

  Wij kunnen ons voorstellen dat je eerst een proefles in Purmerend wilt om te zien of wij voor jou de juiste rijschool in Purmerend zijn. Wij kunnen daarom een proefles aanbieden voor € 19,-. Je kunt dan zelf ervaren hoe we straks rijles gaan geven, hoe we werken en alvast ook ervaren welke handige lesauto’s wij gebruiken tijdens de rijlessen in Purmerend

  Wij bieden je ook de mogelijkheid om een totaal pakket te kiezen. Voor het samen stellen van jouw pakket, doen we altijd een intest om te zien welk pakket je precies nodig hebt. De meer/minder lessen worden verrekend conform het dan geldende lestarief.

  Proefles en onze training 'Rij Stressvrij'

  Op dit moment hebben wij voor jou, in samenwerking met een mental coach, de stressmanagement training "Rij Stressvrij" ontwikkeld. Deze training bereid je optimaal voor om stressvrij aan je examen te beginnen.

  Woont u in Purmerend en zoekt u een rijschool, zoek dan niet verder en meldt u aan voor een proefles of vul het aanmeldformulier in voor: autorijles in Purmerend, motorrijles in Purmerend, brommerrijles in Purmerend of aanhangwagenrijles in Purmerend.

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren