• Verkeersschool JORO
  Rijschool voor Purmerend, Zaanstad, Amsterdam, Waterland en omgeving

 • 0299-633893 / 020-6640540

 • Rijschool Zaandam

 • Rijschool in Zaandam

  Wil je beginnen met rijlessen in Zaandam maar weet je nog niet met welke rijschool in Zaandam je in zee wil gaan, hoef je niet verder te zoeken?  Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijlessen in Zaandam voor zowel de theorie als voor een praktijkopleiding en dat als sinds 1973. Wij beschikken voor Zaandam en omgeving over een jong team met uiterst gemotiveerde en natuurlijk gediplomeerde rijinstructeurs en instructrices die dagelijks met heel veel plezier,  deskundigheid en overtuiging bezig zijn met het  geven van een deugdelijke opleiding voor zowel theorie als praktijk.

  Rijlessen op jouw manier!

  Omdat niet 1 cursist hetzelfde is, zijn onze opleidingen maatwerk en krijgt iedere cursist de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft om zo snel en goed mogelijk te worden opgeleid tot een examen waardige kandidaat.

  Rijlessen in Zaandam met een uitzonderlijk hoog slagingspercentage

  We willen toch allemaal het liefst in 1 keer slagen met zo min mogelijk rijlessen in Zaandam.  Onze voortdurende inspanningen om een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te halen heeft zich bewezen doordat wij uitermate hoog slagingspercentage bij het CBR hebben. Het percentage is terug te vinden op de volgende website: https://www.rijschoolgegevens.nl/index.asp

  Rijlessen nemen in Zaandam met de Zaan en Oostzijde en Westzijde en pittoreske huizen en drukke wegen is altijd erg leuk en een ervaring op zich. Verkeersschool JORO geeft  al jaren rijlessen in Zaandam. Wanneer wij hier in in Zaandam rondrijden met onze opvallende rode lesauto’s worden we vaak herkend en begroet.

  Persoonlijke aandacht voor elke cursist

  Wil je een proefles om te zien of wij de rijschool in Zaandam zijn die bij jou past kan dat. Wij kunnen je voor € 19,- een proefles aanbieden. Je kunt dan zelf ervaren hoe we straks rijles gaan geven, hoe we werken en alvast ook ervaren welke handige lesauto’s wij gebruiken tijdens de rijlessen in Zaandam

  Verkeersschool JORO biedt je de mogelijkheid om een totaal pakket te kiezen. Voor het samen stellen van jouw pakket, doen we altijd een intest om te zien welk pakket je precies nodig hebt. De meer/minder lessen worden verrekend conform het dan geldende lestarief.

  Onze training 'Rij Stressvrij'

  Op dit moment hebben wij voor jou, in samenwerking met een mental coach, de stressmanagement training "Rij Stressvrij" ontwikkeld. Deze training bereid je optimaal voor om stressvrij aan je examen te beginnen.

  Woont u in Zaandam en zoekt u een rijschool, zoek dan niet verder en meldt u aan voor een proefles of vul het aanmeldformulier in voor: autorijles in Zaandam, motorrijles in Zaandam, brommerrijles in Zaandam of aanhangwagenrijles in Zaandam.