Maak een afspraak voor jouw auto proefles

Rijles auto Verkeersschool JORO Purmerend
Autorijles

Autorijbewijs bij JORO

Je autorijbewijs halen………dat moet je komen doen bij Verkeersschool JORO. Wij zijn namelijk al ruim 48 jaar het vertrouwde adres voor het behalen van je autorijbewijs, zowel in Purmerend als in Amsterdam. Naast persoonlijke begeleiding en ervaren instructeurs en instructrices werken wij met een uniek opleidingssysteem wat tezamen resulteert in een hoog slagingspercentage. Dit geldt uiteraard ook voor onze theoriecursus.

Tijdens de autorijlessen hebben wij een duidelijk stappenplan zodat niets aan het toeval ontbreekt tijdens je praktijkexamen.
Daarvoor gebruiken we diverse hulpmiddelen zoals een praktijkboek met daarin alle lesonderdelen met een korte uitleg. We gebruiken beeldmateriaal zodat je verkeerssituaties terug kunt kijken en we gebruiken een digitale vorderingenkaart zodat je deze met anderen terug kunt lezen.
Na iedere rijles geven wij jou als leerling een huiswerk opdracht mee om de volgende rijles opnieuw voor te bereiden in het praktijkboek.

Zo stap jij straks zelfverzekerd en ervaren in de auto voor jouw praktijkexamen!

Wat zeggen onze cursisten?

Wij laten graag onze cursisten voor ons spreken. Meer reviews zien? Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl

Ilse
Purmerend
Lees verder
We hadden een pakket gekocht voor onze zoon. Kregen een inlog om de status daarvan in te zien . Verder heeft mijn zoon goed les gehad, Marjolein is echt een topper, ze is rustig , legt goed uit en zorgt ervoor dat je op je eigen tempo goed lest, met hele goede begeleiding. Alles had mijn zoon in 1x zowel theorie als praktijk examen, Jorro bedankt. Ik zal iedereen aanbevelen om bij jullie rijexamen te doen.
Chânel
Purmerend
Lees verder
Super gezellige instructeurs en instructrices! Gister in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs, dankzij Marjolein.
Laura
Amsterdam
Lees verder
Met goede hulp van Marjolein is het gelukt om mijn rijbewijs te halen - schakel. En dat terwijl een andere rijschool die onder READE valt bleef zeggen dat ik alleen automatisch kon rijden, maar mij niet vertelde wat ik wel goed deed en niet. Marjolein, dankjewel voor alles!
Vincent
Purmerend
Lees verder
Na een goed jaar rijles, onderbroken door 2 lockdowns en 2 x uitgesteld rijexamen, heb ik vanmorgen afgereden en ben ik in één keer geslaagd. Eerst met dank aan Ron, die mij liet zien dat ik kon autorijden. Daarna vooral met dank aan Joop, altijd vol vertrouwen over de goede afloop, recht door zee waar het moest en met humor waar het kon. Niet alleen kundig gewerkt aan mijn rijvaardigheid, maar vooral aan mijn zelfvertrouwen. Mijn dank is groot! Ik heb de mensen van JORO leren kennen als warm en betrokken en ga de lessen zeer zeker missen.
Tyara
Purmerend
Lees verder
Ik heb heerlijke lessen gehad bij deze rijschool. Alles wordt goed uitgelegd, als je vragen hebt beantwoorden ze het altijd vriendelijk en ze proberen je ook geen extra lessen aan te smeren. Ik had een goede klik met mijn rijinstructrice en heb met veel plezier achter het stuur gezeten.
Marja
Den Ilp
Lees verder
In 5 lessen opfriscursus heb ik veel geleerd en ga weer vol vertrouwen de weg op. Heel prettige rij-instructeur. Dank je wel Marjolein!! Groet, Marja
Examen

Wij stomen jou klaar

Tijdens de praktijklessen behandelen we alle examenonderdelen zodat niets aan het toeval ontbreekt op je rijexamen.

Naast je rijvaardigheid werken we ook aan je verkeersinzicht en aan je vertrouwen, want niets is zo vervelend als met faalangst aan je examen te beginnen.

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

A dog holding a drivers license

Tussentijdse toets

Om een goede voorbereiding te hebben op je rijexamen plannen we altijd een tussentijdse toets in. Deze toets zal op ¾ van je rijopleiding worden afgenomen. Jouw vaardigheden kun je dan laten beoordelen door een examinator. Deze toets zal worden bijgewoond door je eigen instructeur zodat jullie na de toets de rit nog kunnen nabespreken. Zo haal je het maximale uit jouw tussentijdse toets.

De examinator zal hierna een verslag maken welke onderdelen nog aandacht behoeven en welke je al super goed beheerst.
Na deze toets wordt er door je instructeur een advies gegeven over het inplannen van je rijexamen zodat je deze met succes zal afronden.

Proefles

Even kennismaken?

Om er zeker van te zijn dat wij de rijschool zijn die jou mag opleiden tot het behalen van jouw autorijbewijs kun je bij ons een proefles afnemen.

We laten je dan op een prettige manier kennis maken met wie wij zijn, wat onze werkwijze is, de lesauto waarmee we werken en de hulpmiddelen die wij gebruiken. Tevens wordt er een advies gegeven welk pakket het beste bij jou past.

Klik hier voor het slagingspercentage van alle rijscholen in de regio Purmerend en vergelijk het met die van ons!

Verkeersschool JORO: Betrokken en altijd service gericht. Bel voor een proefles op: 0299-633893 of vul onderstaand formulier in dan bellen wij je terug.