Logo Verkeersschool JORO - de rijschool van groot Amsterdam

Snel en betaalbaar jouw autorijbewijs halen

Hoog CBR slagingspercentage

Van heel Nederland!
Verkeersschool JORO
84%
Andere regionale rijscholen
54%
CBR gemiddelde
43%
Autorijles

Autorijbewijs bij JORO

Haal snel en succesvol je autorijbewijs bij Verkeersschool JORO, dé beste keuze in regio Groot-Amsterdam! Met duizenden tevreden leerlingen, een hoog slagingspercentage en betaalbare tarieven zijn wij de ideale rijschool voor jou. Onze lessen worden verzorgd in Zaandam, Amstelveen, Purmerend en natuurlijk Amsterdam.

Bij JORO werken we met een duidelijk stappenplan tijdens de autorijlessen, zodat er geen ruimte is voor onzekerheid tijdens je praktijkexamen. We maken gebruik van diverse handige leermiddelen, zoals een praktijkboek met een overzicht van alle lesmodules en een beknopte uitleg.

Bovendien bieden we visueel materiaal aan waarmee je verkeerssituaties kunt bekijken en analyseren. Ook maken we gebruik van een digitale vorderingenkaart, waarmee je je voortgang kunt volgen en zelfs kunt delen met anderen.

Na elke rijles krijg je als leerling een huiswerkopdracht mee, waarmee je je kunt voorbereiden op de volgende les. Deze opdrachten zijn overzichtelijk vermeld in het praktijkboek.

Bij Verkeersschool JORO zorgen we ervoor dat jij met vertrouwen de weg op gaat en dat je snel je rijbewijs behaalt. Schrijf je vandaag nog in en maak een vliegende start richting jouw rijbewijs! 

Wat zeggen onze cursisten?

Wij laten graag onze cursisten voor ons spreken. Meer reviews zien? Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl

Ilse
Purmerend
Lees verder
We hadden een pakket gekocht voor onze zoon. Kregen een inlog om de status daarvan in te zien . Verder heeft mijn zoon goed les gehad, Marjolein is echt een topper, ze is rustig , legt goed uit en zorgt ervoor dat je op je eigen tempo goed lest, met hele goede begeleiding. Alles had mijn zoon in 1x zowel theorie als praktijk examen, Jorro bedankt. Ik zal iedereen aanbevelen om bij jullie rijexamen te doen.
Chânel
Purmerend
Lees verder
Super gezellige instructeurs en instructrices! Gister in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs, dankzij Marjolein.
Laura
Amsterdam
Lees verder
Met goede hulp van Marjolein is het gelukt om mijn rijbewijs te halen - schakel. En dat terwijl een andere rijschool die onder READE valt bleef zeggen dat ik alleen automatisch kon rijden, maar mij niet vertelde wat ik wel goed deed en niet. Marjolein, dankjewel voor alles!
Vincent
Purmerend
Lees verder
Na een goed jaar rijles, onderbroken door 2 lockdowns en 2 x uitgesteld rijexamen, heb ik vanmorgen afgereden en ben ik in één keer geslaagd. Eerst met dank aan Ron, die mij liet zien dat ik kon autorijden. Daarna vooral met dank aan Joop, altijd vol vertrouwen over de goede afloop, recht door zee waar het moest en met humor waar het kon. Niet alleen kundig gewerkt aan mijn rijvaardigheid, maar vooral aan mijn zelfvertrouwen. Mijn dank is groot! Ik heb de mensen van JORO leren kennen als warm en betrokken en ga de lessen zeer zeker missen.
Tyara
Purmerend
Lees verder
Ik heb heerlijke lessen gehad bij deze rijschool. Alles wordt goed uitgelegd, als je vragen hebt beantwoorden ze het altijd vriendelijk en ze proberen je ook geen extra lessen aan te smeren. Ik had een goede klik met mijn rijinstructrice en heb met veel plezier achter het stuur gezeten.
Marja
Den Ilp
Lees verder
In 5 lessen opfriscursus heb ik veel geleerd en ga weer vol vertrouwen de weg op. Heel prettige rij-instructeur. Dank je wel Marjolein!! Groet, Marja
Vorige
Volgende

Ontdek onze voordelige tarieven en pakketten

Bij Verkeersschool JORO haal je zeer voordelig én snel jouw autorijbewijs. Kies net als duizenden anderen voor de beste rijschool van regio Groot-Amsterdam!

Praktijklessen

Autorijlessen bij JORO

Les Schakel Automaat
Rijlesuur € 62 € 64,50
Proefles € 35 € 37,50
Tussentijdse toets € 239 € 239
Praktijk examen € 349 € 349
10 lesuren pakket
*geldt alleen als aanvulling op
pakket A t/m D
€ 599 € 620
Extra's

Uitbreidingen

  • Theorie examen €57,50
  • Met extra tijd (15min): €75
  • Individueel theorie-examen €135
Zonder theorie

Pakketten A & B

Pakket A & B Schakelauto Automaat
Pakket A
30 rijlesuren, RIS boek, Tussentijdse toets en Praktijkexamen
€ 2419 € 2493,50
Pakket B
40 rijlesuren, RIS boek, Tussentijdse toets en Praktijkexamen
€ 2992,50 € 3092,50
Met Theorie

Pakketten C & D

Pakket C & D Schakelauto Automaat
Pakket C
Theoriemiddelen, Theoriecursus, Theorie-examen, 30 rijlesuren, RIS boek, Tussentijdse toets en Praktijkexamen
€ 2687 € 2760
Pakket D
Theoriemiddelen, Theoriecursus, Theorie-examen, 40 rijlesuren, RIS boek, Tussentijdse toets en Praktijkexamen
€ 3259 € 3357,50

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!