JORO's totaalpakket

aanhangwagen rijbewijs purmerend
Aanhangerrijles

Aanhangwagen rijbewijs bij JORO

Om goed voorbereidt te zijn voor het aanhangwagen rijexamen doen wij met iedere cursist een intest. Deze test is bedoeld om jou vaardigheden te laten beoordelen door een van onze aanhangwagen specialisten bij Verkeersschool JORO en welk pakket je precies nodig hebt om je rijexamen goed voor te bereiden.

Intest

Jouw beoordeling

De volgende punten beoordelen wij tijdens de intest: 

Vaak wordt de rijopleiding verdeeld over 2 dagen. Op de eerste dag brengen we je alle kennis bij en trainen we alle bijzondere verrichtingen. De dag erna herhalen we alles nog kort en volgt er direct het praktijk examen.
Na intest, volledige inschrijving en goedkeuring van de gezondheidsverklaring word direct het praktijk examen officieel voor je gereserveerd.

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

Examen

Extra informatie

Voor aanvang van het praktijk examen voor jouw aanhangwagen rijbewijs worden er vragen gesteld. Deze hebben betrekking over het kentekenbewijs van beide voertuigen, over de technische staat van de aanhanger en de belading daarvan.

Je ontvangt hierover bericht zodra je examen is vastgelegd. Voor jouw BE rijbewijs geldt alleen een praktijk examen en deze word afgenomen door een medewerker van het CBR.