Logo Verkeersschool JORO - de rijschool van groot Amsterdam

Snel je motorrijbewijs halen bij Verkeersschool JORO

Hoog CBR slagingspercentage

Van heel Nederland!
Verkeersschool JORO
84%
Andere regionale rijscholen
54%
CBR gemiddelde
43%
Motorrijles

Motorrijbewijs bij JORO

Geniet van heerlijke motorritten met vrienden of solo, en ervaar de vrijheid van probleemloos pendelen naar je werk. Ontdek direct het plezier en de opwinding tijdens je eerste motorrijles.

Bij Verkeersschool JORO streven we ernaar om deze opleiding zowel leuk als leerzaam te maken. Voordat je aan deze opleiding begint, dien je in het bezit te zijn van een autorijbewijs en/of het theorie-examen voor de motor te hebben behaald.

Maak je geen zorgen als je geen van beide hebt, want bij ons kun je toch starten. We beschikken over een eigen verkeersoefenterrein waar je de basisvaardigheden van het motorrijden onder de knie kunt krijgen. Op dit terrein worden ook de bijzondere verrichtingen getraind in een parcoursvorm. Onze instructeurs zullen constant met jou communiceren via geluidsapparatuur om je te begeleiden en de oefeningen te verbeteren.

Bij Verkeersschool JORO zorgen we ervoor dat jouw motoropleiding een plezierige en effectieve ervaring wordt. Schrijf je vandaag nog in en laat ons je begeleiden op weg naar het behalen van je motorrijbewijs. 

Wat zeggen onze cursisten?

Wij laten graag onze cursisten voor ons spreken. Meer reviews zien? Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl

Gilbert
Purmerend
Lees verder
Mijn motorrijbewijs gehaald bij deze rijschool. Veel gelachen met Ron maar zeker serieus als het moest. No-Nonsense instructeur die heel goed in kan schatten wat je wel en niet kan. Goede feedback tijdens en na de les maar zoals gezegd (zeker)ook tijd voor een lolletje tussendoor.
Theo
Purmerend
Lees verder
De lessen zijn effectief en alle fouten en bijzonder manoeuvre worden besproken, Zo leer ik juist motor rijden!

Omdat ik geen auto rijbewijs had was motor rijden heel lastig voor me (AVD). Ron mijn goede rijinstructeur had heel aandachtig mijn punten verbeterd waar ik slecht in was. Zonder hem was ik nooit geluk!

Van rijschool en rijschool geprobeerd was JORO zeker de beste.
Frans
Purmerend
Lees verder
In ruim 4 weken motorrijbewijs gehaald onder de professionele begeleiding van Marcel.
Patricia
Purmerend
Lees verder
Wij kwamen als gezin en na een half jaar allemaal het motorrijbewijs. Eerlijk en open team met zorg voor cursisten en afspraken. We kijken terug op een fijne leerperiode.
Darcey
Amsterdam
Lees verder
Door de goede en vakkundige begeleiding snel mijn motorrijbewijs gehaald! Dank!
Darcey
Amsterdam
Lees verder
Deze week ben ik geslaagd voor mijn motor rijbewijs, dankzij een zeer fijne rijopleiding bij Joro. De tijd met instructeur Ron heb ik als zeer prettig ervaren. Hij geeft je opbouwende kritiek waar dat nodig is en is daarnaast ook in voor een geintje.

Mocht je nog twijfelen om voor je (motor) rijbewijs te gaan, neem dan eens een proefles bij Joro.

Ron, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame tijd. Ik kan niet wachten om zelfstandig met de motor de weg op te gaan!
Vorige
Volgende

Ontdek onze voordelige tarieven en pakketten

Bij Verkeersschool JORO haal je zeer voordelig én snel jouw motorrijbewijs. Kies net als duizenden anderen voor de beste rijschool van regio Groot-Amsterdam!

Praktijklessen

Motorrijlessen bij JORO

 • Rijlesuur €59
 • Proefles €35
 • AVB examen €200
 • AVD examen €320
Extra's

Uitbreidingen

 • Theorie examen €57,50
 • Met extra tijd (15min): €75
 • Individueel theorie-examen €135
Zonder theorie

Pakketten

 • Pakket A: €1100

  10 rijlesuren, Voertuigbeheersing (AVB) en Praktijkexamen (AVD)

 • Pakket B: €1375

  15 rijlesuren, Voertuigbeheersing (AVB) en Praktijkexamen (AVD)

Met Theorie

Pakketten

 • Pakket C: €1368

  10 rijlesuren, Theorieleermiddelen, Theorie-cursus, Theorie-examen, Rijlessen Voertuigbeheersing (AVB) en Praktijkexamen (AVD).

 • Pakket D: €1643

  15 rijlesuren, Theorieleermiddelen, Theorie-cursus, Theorie-examen, Rijlessen Voertuigbeheersing (AVB) en Praktijkexamen (AVD).

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!