Maak een afspraak voor jouw motor proefles

rijopleiding-motor
Motorrijles

Motorrijbewijs bij JORO

Heerlijk met vrienden een ritje rijden of juist alleen, of het rijden zonder files naar je werk. Ervaar direct het plezier en gevoel van vrijheid tijdens je eerste motorrijles. 

Verkeersschool JORO zal er alles aan doen om deze opleiding leuk en leerzaam te maken. Voordat je met deze opleiding wilt gaan beginnen moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs en/of het theorie-examen voor de motor hebben behaald. 

Heb je nog geen van beide, dan kun je bij ons toch beginnen omdat wij beschikken over een eigen verkeersoefenterrein. Dit terrein word gebruikt om de rij beginselen van het motorrijden onder de knie te krijgen. Ook de bijzondere verrichtingen worden op dit terrein in een parcours vorm getraind. Onze instructeurs zullen met jou via geluidsapperatuur in contact blijven, om je te coachen en om de oefeningen te verbeteren.

Wat zeggen onze cursisten?

Wij laten graag onze cursisten voor ons spreken. Meer reviews zien? Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl

Gilbert
Purmerend
Lees verder
Mijn motorrijbewijs gehaald bij deze rijschool. Veel gelachen met Ron maar zeker serieus als het moest. No-Nonsense instructeur die heel goed in kan schatten wat je wel en niet kan. Goede feedback tijdens en na de les maar zoals gezegd (zeker)ook tijd voor een lolletje tussendoor.
Theo
Purmerend
Lees verder
De lessen zijn effectief en alle fouten en bijzonder manoeuvre worden besproken, Zo leer ik juist motor rijden!

Omdat ik geen auto rijbewijs had was motor rijden heel lastig voor me (AVD). Ron mijn goede rijinstructeur had heel aandachtig mijn punten verbeterd waar ik slecht in was. Zonder hem was ik nooit geluk!

Van rijschool en rijschool geprobeerd was JORO zeker de beste.
Frans
Purmerend
Lees verder
In ruim 4 weken motorrijbewijs gehaald onder de professionele begeleiding van Marcel.
Patricia
Purmerend
Lees verder
Wij kwamen als gezin en na een half jaar allemaal het motorrijbewijs. Eerlijk en open team met zorg voor cursisten en afspraken. We kijken terug op een fijne leerperiode.
Darcey
Amsterdam
Lees verder
Door de goede en vakkundige begeleiding snel mijn motorrijbewijs gehaald! Dank!
Darcey
Amsterdam
Lees verder
Deze week ben ik geslaagd voor mijn motor rijbewijs, dankzij een zeer fijne rijopleiding bij Joro. De tijd met instructeur Ron heb ik als zeer prettig ervaren. Hij geeft je opbouwende kritiek waar dat nodig is en is daarnaast ook in voor een geintje.

Mocht je nog twijfelen om voor je (motor) rijbewijs te gaan, neem dan eens een proefles bij Joro.

Ron, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame tijd. Ik kan niet wachten om zelfstandig met de motor de weg op te gaan!
Examen

Wij stomen jou klaar

Tijdens de praktijklessen behandelen we alle examenonderdelen zodat niets aan het toeval ontbreekt op je motorrijexamen.

Naast je rijvaardigheid werken we ook aan je verkeersinzicht en aan je vertrouwen, want niets is zo vervelend als met faalangst aan je examen te beginnen.

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

Proefles

Motorrijles iets voor jou?

Wil je weten of het motorrijden iets voor jou is, maak dan een afspraak voor een proefles. 
Tel: 0299-633893.

Wij hebben de volgende categorieën motorfietsen beschikbaar: A2 en A motoren.

De volgende afkorting word gebruikt om de juiste opleiding en examens weer te geven:

AVB: Motorexamen voor de bijzondere verrichtingen.
AVD: Motorexamen tijdens verkeersdeelname.

rijschool_joro_Purmerend
Spoedcursus

Spoedcursus motorrijbewijs

Wil jij snel je motorrijbewijs halen maar wel goed opgeleid en voorbereid worden? Bij Verkeersschool JORO bieden wij ook een spoedcursus voor jouw rijbewijs aan.

Hiervoor moet je wel een aantal zaken vooraf geregeld hebben. Hoe dit werkt leggen wij jou uit op onze spoedcursus pagina.