Maak een afspraak voor jouw motor proefles

rijopleiding-motor
Motorrijles

Motorrijbewijs bij JORO

Heerlijk met vrienden een ritje rijden of juist alleen, of het rijden zonder files naar je werk. Ervaar direct het plezier en gevoel van vrijheid tijdens je eerste motorrijles. 

Verkeersschool JORO zal er alles aan doen om deze opleiding leuk en leerzaam te maken. Voordat je met deze opleiding wilt gaan beginnen moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs en/of het theorie-examen voor de motor hebben behaald. 

Heb je nog geen van beide, dan kun je bij ons toch beginnen omdat wij beschikken over een eigen verkeersoefenterrein. Dit terrein word gebruikt om de rij beginselen van het motorrijden onder de knie te krijgen. Ook de bijzondere verrichtingen worden op dit terrein in een parcours vorm getraind. Onze instructeurs zullen met jou via geluidsapperatuur in contact blijven, om je te coachen en om de oefeningen te verbeteren.

Examen

Wij stomen jou klaar

Tijdens de praktijklessen behandelen we alle examenonderdelen zodat niets aan het toeval ontbreekt op je motorrijexamen.

Naast je rijvaardigheid werken we ook aan je verkeersinzicht en aan je vertrouwen, want niets is zo vervelend als met faalangst aan je examen te beginnen.

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

Proefles

Motorrijles iets voor jou?

Wil je weten of het motorrijden iets voor jou is, maak dan een afspraak voor een proefles. 
Tel: 0299-633893.

Wij hebben de volgende categorieën motorfietsen beschikbaar: A2 en A motoren.

De volgende afkorting word gebruikt om de juiste opleiding en examens weer te geven:

AVB: Motorexamen voor de bijzondere verrichtingen.
AVD: Motorexamen tijdens verkeersdeelname.

rijschool_joro_Purmerend
Spoedcursus

Spoedcursus motorrijbewijs

Wil jij snel je motorrijbewijs halen maar wel goed opgeleid en voorbereid worden? Bij Verkeersschool JORO bieden wij ook een spoedcursus voor jouw rijbewijs aan.

Hiervoor moet je wel een aantal zaken vooraf geregeld hebben. Hoe dit werkt leggen wij jou uit op onze spoedcursus pagina.