Het laatste nieuws rondom Verkeersschool JORO

Rijscholen in Purmerend vergelijken

Rijscholen in Purmerend vergelijken: Wat je moet weten

Het vinden van de juiste rijschool in Purmerend kan een uitdaging zijn, vooral met het grote aanbod aan rijscholen in de omgeving. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de beste rijschool voor jou te vinden. In dit blog bespreken we drie belangrijke onderdelen om op te letten bij het vergelijken van rijscholen in Purmerend: de resultaten op de rijschoolzoeker van het CBR, de ervaring van de rijschool en het aantal afgelegde rijexamens.

Bericht bekijken >>
Rijden met glad weer - waar moet je op letten

Rijden met glad weer: waar moet je op letten?

Vorst, gladheid en sneeuw. Elke winter gebeuren er talloze ongelukken door gladheid op de weg. Zeker wanneer jij moet rijlessen in deze periode kan dit extra spannend zijn. Wanneer je weet waar je op moet letten en je bewust bent van de gevaren kun je hopelijk ongelukken voorkomen. We geven je dan ook graag een aantal tips waarmee je veiliger de weg op kunt tijdens gladheid.

Bericht bekijken >>
Begeleid rijden met jouw rijbewijs: hoe zit dat?

Begeleid rijden met jouw rijbewijs: hoe zit dat?

Begeleid rijden na het behalen van jouw rijbewijs. Hoe werkt dat precies? Begeleid rijden houdt in dat een beginnende automobilist alleen onder begeleiding van een ervaren bestuurder mag rijden. Hoe dit werkt en wat hiervoor de voorwaarden zijn leggen we je uit in onderstaand artikel.

Bericht bekijken >>
Vanaf welke leeftijd mag je afrijden

Vanaf welke leeftijd mag je afrijden

Goede vraag! En je bent niet de enige. We krijgen geregeld vragen over wanneer je nou precies mag afrijden voor jouw autorijexamen. Hieronder hebben we alle informatie voor je op een rij gezet. Zo weet je vooraf wanneer je kunt beginnen én wanneer je klaar kunt zijn.

Bericht bekijken >>
5 tips vóór jouw eerste autorijles

5 tips vóór jouw eerste autorijles

Je eerste rijles kan erg spannend zijn. Zeker als je hiervoor ook geen brommer of bijvoorbeeld tractor hebt gereden. Het is dan je eerste ervaring met een gemotoriseerd voertuig. Een goede voorbereiding kan jou helpen om minder zenuwen te hebben en zelfverzekerder achter het stuur te stappen.

Bericht bekijken >>
5 tips om voor jouw theorie examen te slagen

5 tips om voor jouw theorie examen te slagen

Het theorie examen voor jouw auto of motor is niet eenvoudig. Er zijn veel verschillende regels die je moet kennen en bijzonderheden waar je op moet letten. Verkeersschool JORO helpt je graag met een goede voorbereiding. Lees onderstaande tips goed door en verhoog jouw slagingskans!

Bericht bekijken >>
6 tips bij het kiezen van een rijschool

6 tips bij het kiezen van een rijschool

Het kiezen van een rijschool kan een lastige keus zijn. Je hebt hier immers geen ervaring in en je doet dit ook vaak maar 1 of enkele keren in je leven. Waar moet je op letten? Hoe weet je of een rijschool echt goed is? En hoe weet je of een rijschool biedt wat jij nodig hebt? Verkeersschool JORO helpt jou bij jouw keuze. Hieronder hebben wij 6 tips opgesteld om jouw keuze makkelijker te maken.

Bericht bekijken >>
CBR kantoor

Coronamaatregelen 18-12

Op zaterdag 18 december kondigde het kabinet nieuwe coronamaatregelen aan. Hierin werd gesproken over het sluiten van contactberoepen. Gelukkig worden theorie- en praktijkexamens, toetsen, rijtesten en cursussen van het CBR als essentiële dienstverlening aangemerkt.

Bericht bekijken >>

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar!

Blurred driving license